Аир Басс & Баллс


Нашата музичка група е основана во 2007 година.
Вршиме традиционална македонска музика со користење на современи инструменти.

Играме во Скопје. Контактирајте не за повеќе детали!

веб-страница наскоро
Контакт


Copyright 2007 - airbnb.mk / група Аир Басс & Баллс